044 578 0777 jb@englishwithjack.fi

Jack

Hei, olen Jack Barry

Jack Barry on yksi kokenemmista englanninkielenkouluttajista Suomessa. Hän on opettanut verbaalisia taitoja lähes 40:n vuoden ajan ympäri maan monenlaisissa koulutuspaikoissa ja -organisaatioissa.

  • Alueellisena ammattilaisena ja peruskouluissa
  • Helsingin Yliopistossa
  • Valtion virastoissa
  • Pienissä yksityisissä yrityksissä
  • Kansainvälisissä yrityksissä
  • Kaikenikäisille yksityisille henkilöille äidinkieleen katsomatta

Opettamisen ulkopuolella Jack nauttii vanhemmuudesta, kuntoilusta, valokuvauksesta ja vapaaehtoistyöstä.

Jack syntyi Long Islandilla, New Yorkissa seitsemänlapsisen syntyperäisesti Irlannista olevan perheen neljäntenä lapsena. Pienessä kaupungissa, jossa hän syntyi, oli pääsääntöisesti suuria irlantilais- tai italialaisperheitä, joista useimmilla oli viidestä kymmeneen lasta. Oli tärkeää, että Jack paransi kommunikaatiokykyään, jotta pysyi hyvissä väleissä paikallisten kanssa. Hänen kykynsä käyttää sanoja rohkaisi myös muita nuoria parempaan käytökseen.

Teini-ikäisenä Jack vahti lapsia tienatakseen hieman taskurahaa, koska hänen kahta työtä tekevällä työväenluokkaisella isällä ja seitsemänlapsisesta perheestä huolehtivalla äidillä ei ollut varaa antaa hänelle viikkorahaa. Läpi lukion ja yliopiston Jackin lähiseutu oli kuitenkin hedelmällistä ympäristöä kehittää yrittäjän taitoja. Caddynä golfkentällä, jakaen sanomalehtiä, leikkaamalla ruohoa, haravoiden lehtiä, kiillottaen kenkiä rautatieasemalla, lapioiden lunta sekä killottaen ja pesten autoja. Toisinsanoen, hän toimi asiakaspalvelijana.

Yhteyksien ja erilaisten tapahtumien jälkeen Jack saapui Suomeen elokuussa 1980 ja aloitti kielenopettamisuransa Suomi-Amerikka seuran englanninkielisessä leikkikoulussa.

Vuonna 1990 Jack päätti perustaa oman yrityksen English with Jack.

Lähetä viesti:

Yhteystiedot

ENGLISH WITH JACK:

jb(at)englishwithjack.fi
044 578 0777

OSOITE:

Markkinakatu 4 A 39
02230 Espoo

Y-TUNNUS:

1663814-8