Palvelut

English with Jack -kurssit kohtaavat ammattilaisten, opiskelijoiden sekä muiden kielitaitojaan aktivoivien tai parantavien tarpeet. Hyvin valmistellut tapaamiset varmistavat rennon ja osallistavan ilmapiirin, joka on todistetusti tehokas keino nopeisiin tuloksiin.

Englannin opettajana kokenut Jack uskoo, että erinomainen puhuttu kieli ei perustu ainoastaan sopivalle sanastolle ja selkeille lauseille, vaan kielen tulee olla myös elävää ja kiinnostavaa. Esimerkiksi monimutkaisten ilmiöiden selittämistä helpottaa vertauskuvien käyttö. Vertauskuvat tekevät vaikutuksen ja kiinnittävät kuulijan huomion.

Kielitaitoa voi kehittää myös kaukana luokkahuoneista. Jack on kiinnostunut käyttämään improvisaatioharjoituksia ja luonnollisia tilanteita, jotka verestävät oppijoiden kielitaitoja.

Henkilökohtainen opetus

Kasvata sanastoasi, harjoittele kuullunymmärtämistä ja opi puhumaan sujuvasti erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa töissä ja vapaa-ajalla. Juuri sinulle räätälöity henkilökohtainen opetus on tehokas tapa harjoitella englantia rennosti mutta keskittyneesti. Tapaamisten sisältö perustuu sinun tarpeisiisi ja kiinnostuksenkohteisiisi. Huomio on niissä kielenkäytön puolissa, joita haluat kehittää.

Henkilökohtaiset opetustapaamiset kestävät tyypillisesti 1–2 tuntia.

Pienryhmäopetus

Kyky osallistua keskusteluihin on ensiarvoinen taito kansainvälisissä tilanteissa töissä ja vapaa-ajalla. Tavoitteena on kasvattaa osallistujien varmuutta, joka perustuu onnistuneille kokemuksille keskusteluista muiden kanssa. Harjoittelemme vuorovaikutteista viestintää keskustelemalla kiinnostavista aiheista. Osallistujat saavat välittömästi täsmällistä palautetta suorituksistaan.

Pienryhmäopetus voidaan järjestää viikoittain tai joka toinen viikko, vähintään kaksi tuntia kerrallaan.

Skype- tai Lync-opetus

Teknologian tarjoaman vapauden ansiosta voit nyt osallistua henkilökohtaisiin opetustapaamisiin kotoa tai toimistosta. Tarvitset vain videopuheluohjelma Skypen (lataaminen ja käyttö on ilmaista), hyvän internetyhteyden sekä kuulokkeet tai sisäänrakennetut kaiuttimet, mikrofonin ja kameran. Englannin oppiminen videopuhelun kautta on innostavaa ja tehokasta. Opetustapaamisissa keskitytään sujuvaan puhumiseen ja kuullunymmärtämiseen. Tunnit on yksilöity juuri sinun henkilökohtaiset tarpeesi ja taitosi huomioon ottaen.

Vaikuttavia esityksiä englanniksi

Tämän päivän asiantuntijoille esiintymistaidot ja kyky puhua julkisesti ovat tärkeämpiä kuin koskaan aiemmin. Opetus kasvattaa varmuuttasi, jotta voit valita oikeat sanat ja ilmaisut sekä tuntea olosi levolliseksi vastatessasi kysymyksiin ennen, kesken ja jälkeen esityksen.

 • Keskustelemme esityksen tavoitteesta
 • Harjoittelemme sanastoa
 • Valmistelemme tarvittaessa yleisöä palvelevia visuaalisia materiaaleja

Tapaamisten ja neuvottelujen kieli

Kun tunnet olosi mukavaksi tapaamisissa ja neuvotteluissa, pystyt rakentamaan tärkeitä suhteita ja saavuttamaan parempia tuloksia.

 • Opimme tapaamisten johtajien ja osallistujien tarvitsemia ilmaisuja
 • Harjoittelemme neuvottelutaitoja
 • Kasvatamme sanastoa ja pohdimme sanavalintoja
 • Harjoittelemme esittäytymisiä ja small talkia

Kulttuurierot

Kansainvälisten suhteiden rakentaminen ja ylläpito edellyttävät kulttuurierojen ymmärtämistä. Opimme olemaan tietoisia eroista ja harjoittelemme toimimaan ottaen ne huomioon.

 • Harjoittelemme nimien käyttöä
 • Opimme kehumaan ja ottamaan kehuja vastaan
 • Opimme jakamaan henkilökohtaisia tarinoita oikeissa tilanteissa
 • Hiomme taitoja viestiä sähköpostilla ja puhelimessa

Tuutorointi yläkoulu- ja lukioikäisille

Hyvin valmistelluilla tunneilla keskitytään opiskelijan tarpeisiin. Tuutorointi on rento ja nautittava tapa parantaa arvosanoja ja kasvattaa varmuutta käyttää englantia.
Tuutorointitapaaminen kestää 60 tai 90 minuuttia, ja se voidaan järjestää joko Jackin toimistolla Mankkaassa, paikallisessa kirjastossa tai opiskelijan kotona.

 • Räätälöidyt tunnit
 • Kuuntelu, puhuminen, kirjoittaminen, lukeminen

Hauskat päiväleirit

Tehokkain tapa kasvaa varmemmaksi englanninpuhujaksi on puhua englantia. Päiväleirit suunnitellaan osallistujien iän ja kiinnostuksenkohteiden mukaan. Aktiviteetit vaihtelevat laidasta laitaan: päivän aikana voimme pelata puistossa ja grillata yhdessä tai vierailla taidenäyttelyssä ja sen jälkeen keskustella näkemästämme.

 • Puhumme ja keskustelemme todellisissa tilanteissa
 • Opimme ja pidämme hauskaa samaan aikaan

Englantia matkaajille

Kun englannin puhuminen on sujuvaa, voit nauttia matkastasi luottavaisin mielin. Tavoitteena on aktivoida englannin taitosi ja valmistautua, jotta voit tuntea olosi mukavaksi erilaisissa kielenkäyttötilanteissa, joita ulkomailla kohtaat.
Opetus voidaan järjestää pienryhmissä tai henkilökohtaisena opetuksena.

 • Hiomme tarvittavia englannin kielen taitoja
 • Valmistaudumme sosiaalisiin tilanteisiin

Oletko valmis parantamaan englantiasi?